Pogosta vprašanja

Vprašanja o izdelkih:

 

  • Kako izdelki obdržijo svojo obliko?

Izdelki so mehki, a hkrati trdni. Vem, da si je to težko predstavljati, zato moraš naročit in poskusit. Sama ne dajem v svoje izdelke plastike, kot jo nekateri drugi ustvarjalci košar. Izdelki zato nimajo čisto 90 stopinjskih kotov. Izdelki obdržijo obliko, ker so kvačkani na bolj trdo. Izdelki so namreč lahko kvačkani z manj sile in bodo brez oblike ali pa z več sile in bodo trdni.

 

  • Ali so izdelki pralni?

Izdelki so narejeni iz reciklirane pralne preje. V osnovi so tako vsi izdelki pralni, vendar pri nekaterih izdelkih, ki vsebujejo belo prejo ne priporočam pranja v pralnem stroju, saj bi se lahko sosednja barva prelila na belo barvo. Pod vsakim izdelkom je zapisano ali se lahko pere v pralnem stroju ali naj se raje pere na roko. Tudi, ko dobite izdelke je zraven zapisano priporočeno čiščenje izdelka.

 

  • Koliko časa potrebuješ za izdelek/naročilo?

Odvisno od izdelka. Za nekatere, manjše, potrebujem od pol ure do ene ure. Za velike košare in toaletke pa več ur. Za vsakega kupca se potrudim in karseda hitro skvačkam izdelke, saj vem da je težko čakat na paket. 🙂

Za izdelke, ki so v redni ponudbi garantiram, da bodo oddani na pošto najkasneje v petih delovnih dneh. Za izdelke po naročilu pa se domenimo posebej z vsako stranko.

 

Vprašanja o pakiranju:

  • Zakaj je znesek poštnine le 1.5 evra? Ali bodo izdelki prišli v redu? Drugi imajo dražjo poštnino.

Izdelki so minimalistično zapakirani. Namreč ne maram nepotrebnih dodatnih promocijskih knjigic, ki so kaj kmalu nepotreden odpadek. Poskušam ponovno uporabiti škatle, ki jih pridobim od dobaviteljev, prijateljev in drugih podjetij. Za vas poskrbim, da na njih ni plastičnih selotejpov, ampak je le papirno lepilo, ki ga lahko mirne volje reciklirate. Še bolj bom vesela, če boste škatle ponovno uporabili.

S takim zneskom plačate res samo usluge Pošte Slovenije.

 

  • Ali pošiljaš izdelke zavite v plastiko?

Ne, nič ni zavito v plastiko. Zraven dobite papir, da izdelek obdrži lepo obliko, vendar pa je ta tudi recikliran iz drugih paketov. Včasih dobite tudi zraven križanke ali sudoku od včerajšnjega časopisa. Tudi tega lahko ponovno uporabite. 🙂

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prejšnji zapis

Black Friday tudi za prejo!

Naslednji zapis

Prodajna mesta