Zgodbe o izdelkih

Vsi produkti Kvačkanine so narejeni tako, da prinesejo v vaš dom občutek domačnosti. Vse je narejeno iz reciklirane preje, ki je narejena da traja.

Izdelki Kvačkanine so:

  • narejeni iz reciklirane preje;
  • pralni*;
  • so mehki;
  • so posebni – nekaj izdelkov je unikatnih, večinoma pa so narejeni le v nekaj ponovitvah;
  • super alternativa plastiki in
  • se ne razbijejo;
  • ročni izdelki;
  • narejeni v Sloveniji;
  • lahko tudi čisto unikatni, izdelani po vaših željah.

* Za izdelke, ki vsebujejo belo barvo je potrebna večja previdnost. Odsvetujem pranje v pralnem stroju, ker se lahko druga barva prenese na belo barvo v izdelku.

 

Zgodbe o izdelkih

 

Vsi izdelki so bili narejeni zato, ker se sama ali pa moji bližnji čutili potrebo po njih.

Majhne košarice
Majhna kvačkana košara je bila moj prvi malo bolj resen projekt. Imela sem namreč težavo v kopalnici. Živim namreč s slepim očetom, s katerim si seveda delim tudi kopalnico. Seveda, ko kaj išče po kopalnici, največkrat po polici kjer so moji makeup pripomočki, vedno najbolj nastradajo le-ti. 🙂 Tako sem velikokrat izgubila svojo najljubšo senčko ali pa ravno kupljen puder. Iskala sem rešitve, od tega da sem imela vse potrebščine na polički, do tega da sem vse pospravila v predal in da sem imela na drugi polički stran od ogledala. Na ničesar sem nisem mogla navaditi in vedno so potrebščine nekako prišle nazaj v lonček ob ogledalu. Nekega dne pa sem ugotovila, da bi lahko probala si skvačkati lonček, ki bi bil mehak, a vendar dovolj trden in ravno prav prostoren, kamor bi lahko spravila vse svoje makeup pripomočke. Tako je nastala majhna košarica, ki jo imam še danes in za katero sem se kasneje odločila, da jo dam tudi v ponudbo vam. Tako so zdaj moji pripomočki na varnem tudi, če letijo na tla. Namreč, kvačkana košarica se prilagodi svoji vsebini in če je dovolj “napakirana” ne bo nič padlo ven. Poleg tega pa kvačkana košarica ščiti svoje izdelke.

Majhne košarice najdeš tukaj:

 

 

Sweet girl kvačkana košarica Kvačkanine
Pink kiss kvačkana košarica Kvačkanine

 

 

Velike košare

Kasneje sem začela kvačkati tudi večje košare, saj so priročne in lepe. Všeč mi je, da stvari hitro pospraviš, jih imaš vedno pri roki, vendar pa izgleda lepo in pospravljeno.

Velike košare najdeš tukaj:

Grey love velika kvačkana košara KvačkanineGrey love velika kvačkana košara Kvačkanine

Mini torbice

Vedno sem iskala po torbici/nahrbtniku kje imam kaj, dokler se nisem odločila, da si, še v srednji šoli, kupim malo torbico za v torbico. To je bil res game changer… Ampak tista zlata vredna torbica se je strgala in nikoli več nisem našla ravno prave. Grozno, sej vem. 🙂 Kasneje sem pol imela vedno manjše in je bilo pol stvari zunaj in sem spet iskala. Zdaj sem si naredila tako torbico, ki je meni ravno prav in verjamem, da bo tudi tebi. Fino se raztegne in prilagodi stvarem v njej, pa tudi malo bolj ščiti izdelke, ki so v njej kot torbica iz tekstila, ker je malo bolj debela. Ni treba glih metat jo v steno, ampak sem že spustila jo iz rok (ja, štor sem) in je vse preživelo notri, kar mogoče pri bombažni ne bi.

 

Mini torbice najdeš tukaj:

 

Mint cutie kvačkana torbica Kvačkanine
Mint cutie kvačkana torbica Kvačkanine

 

Toaletke 2v1

Idejo za toaletko sem dobila, ko je prijatelj naročil darilo za svojo punco in povedal, da bi rad nadomestil njeno trenutno toaletko z novo v kateri ima spravljene lake za nohte. Tako sem razmišljala, kako bi lahko naredila izdelek, ki bo praktičen tako za doma (kot košarica) in za na pot (kot toaletka) in rodila se je Toaletka 2v1.

 

Toaletke najdeš tukaj:

 

Kvačkane toaletke Very colorful Kvačkanine
Kvačkane toaletke Very colorful Kvačkanine