Postopki plačila in pošiljanja

Kakšne so možnosti plačila?

Možno je plačilo na TRR, za katerega podatke dobite takoj po oddanem naročilu na vaš elektronski naslov prek avtomatsko generiranega sporočila.  Možnost plačila je tudi prek storitve Paypal. Plačilo po povzetju v času epidemije ni mogoče. Po obdelavi naročila boste na elektronski naslov dobili tudi račun iz računovodskega sistema Minimax. Prosim preglejte tudi spam mapo, ker se včasih tudi tja pospravi. 🙂

Kakšen je način in čas dobave za izdelke KVAČKANINE.?

Naročilo bo izvedeno v največ 5 delovnih dneh od prejetega plačila. Ko bo paket predan pošti boste dobili na svoj elektronski predal elektronsko sporočilo, kjer bo pisalo, da je nakup zaključen in paket predan kurirjem. V času epidemije se trudim, da so paketi oddani prek različnih kurirskih služb, da bi vam olajšala prevzem paketa in ne bi bilo potrebno hoditi na pošto. Glede na obremenitev (v času epidemije so kurirske službe zelo obremenjene) potem kurirske službe potrebujejo od 1 do 3 delovnih dni, da dostavijo paketek na vaš naslov.

 

Kakšen je način in čas dobave za druge izdelke (preja in lesene baze)?

Naročilo s prejo bo oddano v dveh dneh od prejetega plačila. V času razprodaj in božičnih nakupov se lahko ta čas podaljša, saj so kurirske službe takrat bolj obremenjene.

 

Ali so izdelki na zalogi?

Trenutno ni izdelkov na zalogi. Naročite lahko vse izdelke, ki so prikazani na spletni strani in je čas izdelave največ 5 delovnih dni, kot je zapisano zgoraj (vedno se trudim, da vam izdelke skvačkam najhitreje kot to le zmorem).

 

Ali je možno vračilo izdelka in menjava?

V primeru, da vam poslani izdelek ni všeč, vzamemo izdelek nazaj in vrnemo kupnino. Poštnina je pri tem vaš strošek.

 

Kolikšna je cena poštnine?

Za dostavo izdelkov KVAČKANINE. je poštnina brezplačna.

Za dostavo drugih izdelkov (preje in lesenih baz) poštnina znaša 4.3 €.

 

Kako uveljavim kodo s popustom?

Kodo s popustom lahko uveljavite s klikom na oznako košarica v desnem zgornjem kotu, kjer spodaj pod želenimi artikli piše “Koda kupona” in pa zraven “Unovči kupon”.

 

 

 

%d bloggers like this: