Postopki plačila in pošiljanja

Kakšne so možnosti plačila?

Možno je plačilo na TRR, za katerega podatke dobite takoj po oddanem naročilu na vaš elektronski naslov.  Možnost plačila je tudi prek storitve Paypal ali kot plačilo po povzetju.

Kakšen je način in čas dobave za izdelke KVAČKANINE.?

Naročilo bo izvedeno v 5 delovnih dneh od prejetega plačila. Izberete lahko med možnostjo dostave prek Pošte Slovenije ali prek podjetja GLS. Pri tem je dostava prek Pošte Slovenije brezplačna, dostava prek podjetja GLS pa je v vrednosti 3.8 evra. GLS podjetje pošlje pakete v 1 do 3 dni (največkrat je paket pri stranki naslednji dan). Ko bo paket oddan od podjetja GLS dobite elektronsko sporočilo. Pošta Slovenije pa vam bo poslala sms, ko bo paket v dostavi.

 

Kakšen je način in čas dobave za druge izdelke (preja)?

Naročilo s prejo bo oddano naslednji dan od prejetega plačila. Možnost je izbrati dostavo prek Pošte Slovenije ali prek podjetja GLS, kjer je poštnina prek Pošte Slovenije 2 evra, pri GLS pa 3.8 evra. GLS podjetje pošlje pakete v 1 do 3 dni (največkrat je paket pri stranki naslednji dan). Ko bo paket oddan od podjetja GLS dobite elektronsko sporočilo. Pošta Slovenije pa vam bo poslala sms, ko bo paket v dostavi.

 

Ali so izdelki na zalogi?

Trenutno ni izdelkov na zalogi.

 

Ali je možno vračilo izdelka in menjava?

V primeru, da vam poslani izdelek ni všeč, vzamemo izdelek nazaj in vrnemo kupnino. Poštnina je pri tem vaš strošek.

 

Kolikšna je cena poštnine?

Poštnina je odvisna glede na izbrano podjetje, ki bo paket dostavila in pa od izdelkov, ki jih želite kupiti.

Za dostavo izdelkov KVAČKANINE. lahko izberete  med možnostjo dostave prek Pošte Slovenije ali prek podjetja GLS. Pri tem je dostava prek Pošte Slovenije brezplačna, dostava prek podjetja GLS pa je v vrednosti 3.8 evra.

Za dostavo drugih izdelkov (preje) je možnost je izbrati dostavo prek Pošte Slovenije ali prek podjetja GLS, kjer je poštnina prek Pošte Slovenije 2 evra, pri GLS pa 3.8 evra.

Kako uveljavim kodo s popustom?

Kodo s popustom lahko uveljavite s klikom na oznako košarica v desnem zgornjem kotu, kjer spodaj pod želenimi artikli piše “Koda kupona” in pa zraven “Unovči kupon”.