Plačilo in pošiljanje

Kakšne so možnosti plačila?

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • po predračunu na račun podjetja Kvačkanine, Katja Kodra s.p., Trdinova cesta 3a, 1230 Domžale, TRR; SI56 6100 0002 2476 605 (račun odprt pri Delavski Hranilnici). Vsi podatki bodo napisali tudi v povratnem elektronskem sporočilu, ki ga dobite po oddaji naročila.
  • plačilo s PayPal računom – PayPal je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete s PayPal računom ali pa s kreditnimi karticami. Pridobitev PayPal računa, ki vam omogoča popolno varno plačevanje po spletu, je zelo preprosta.
  • s Kreditnimi karticami preko ponudnika STRIPE. Če ste izbrali plačilo z bančno kartico prek ponudnika Stripe, lahko nadaljujete s plačilom z bančno kartico prek vgrajenega obrazca na naši blagajni, tako da navedete številko svoje bančne kartice, datum veljavnosti in CVC kodo. Upoštevajte, da ne vidimo in ne prejmemo nobenih podatkov o vaši bančni kartici, zato plačilo obdela ponudnik plačil Stripe z najvišjimi standardi varnosti.

Način plačila s KREDITNIMI KARTICAMI preko STRIPE ponudnika

Platforma ki jo ponujamo za obdelavo transakcij s kreditnimi in debetnimi karticami, povezanih z nakupi, je Stripe. Stripe Check Out zagotavlja udobje plačevanja na našem spletnem mestu z vgrajenim vtičnikom, tako da vnesete vaše plačilne podatke (številka kreditne kartice, datum poteka in veljavnosti CVC) kar v samem postopku nakupa. Ta način plačila z bančnimi karticami je enako zavarovan, vse informacije o transakcijah, ki jih posredujemo med našo spletno stranjo in sistemi podjetja Stripe, so šifrirane s pomočjo 256-bitnih SSL potrdil. Lahko ste popolnoma prepričani, da nobena tretja oseba, ki poskuša pridobiti dostop do občutljivih informacij, ne more pregledati, uporabljati ali spreminjati nobenih podatkov o imetniku kartice. Prav tako sami ne hranimo in niti nimamo dostopa do nobenih informacij, povezanih s podatki o imetniku kartice.

Stripe sprejema naslednje kartice:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express

Z uporabo Stripe Check Out se strinjate, da storitve Stripe prevzamete neposredno, zato vas prosimo, da se predhodno seznanite z njihovimi Pogoji uporabe. Z uporabo Stripe Check out in sprejetjem naših pogojev, ki vključujejo vse podatke o plačilu Stripe tudi soglašate, da boste zavezani Pogojem storitve Stripe. Prosimo, upoštevajte, da z uporabo Stripe pri plačilu na naši spletni strani izrecno razumete in se strinjate, da  nismo odgovorni za nobena plačila ali denarne transakcije, do katerih pride z uporabo njihove storitve. Izrecno razumete in se strinjate, da vsa plačila in denarne transakcije neposredno izvaja Stripe, in razumete, da nimamo pregleda ali vpliva na njihovo storitev. Soglašate, da ne odgovarjamo za nobene težave v zvezi s finančnimi in denarnimi transakcijami (vključno z vprašanji, ko nastane izguba ali škoda zaradi napačnih ali neveljavnih transakcij, na primer zaradi omrežne napake pri komunikaciji) med vami in ponudnikom Stripe. Če opravite transakcijo, je vaša dolžnost preveriti, ali je bila transakcija uspešno obdelana.

Po obdelavi naročila boste na elektronski naslov dobili tudi račun iz računovodskega sistema Minimax. Prosim preglejte tudi spam mapo, ker se včasih tudi tja pospravi. 🙂

Kakšen je način in čas dobave za izdelke KVAČKANINE.?

Naročilo bo izvedeno v 5 do 15 delovnih dneh od prejetega plačila. V primeru povečanega obsega dela boste o podaljšanju roka izdelave obveščeni o tem na vaš elektronski naslov.

Ko bo paket predan pošti boste dobili na svoj elektronski predal elektronsko sporočilo, kjer bo pisalo, da je nakup zaključen in paket predan kurirjem. V roku 1 do 3 dni pa bo paket pri vas.

Kakšen je način in čas dobave za druge izdelke (preje)?

Naročilo s prejo bo oddano v dveh dneh od prejetega plačila. (V času razprodaj in božičnih nakupov se lahko ta čas podaljša, saj so kurirske službe takrat bolj obremenjene.)

Ali je možno vračilo izdelka in menjava?

V primeru, da vam poslani izdelek ni všeč, vzamem izdelek nazaj in vrnem kupnino izdelka, strošek poštnine se ne vrača nazaj. Poštnina pri vrnitvi izdelka je vaš strošek.

 

Kolikšna je cena poštnine in kako pošiljate izdelke?

Poštnina se viša glede na težo paketa ( do 1kg =2.8 eur; do 2kg = 4 eur; do 5kg = 5 eur; do 10kg = 6.10 eur; do 15 kg = 7.10 eur; do 20kg = 8.20 eur; do 25kg = 9.60 eur; od 25 kg naprej = 10.5 eur).

Vsi izdelki, tako izdelki KVAČKANINE. kot preja se pošiljajo prek podjetja DPD. Ponudnik izdelkov pri tem ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje pošiljke, oziroma embalaže. Kupec je dolžan prejeto blago pregledati takoj in ob morebitnih poškodbah takoj obvestiti ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Ob poslanem paketu boste na elektronski naslov in prek sms-a dobili obvestilo o prejetju paketa. V elektronskem naslovu bo tudi povezava, kjer lahko spreminjate čas dostave (na naslednji dan), lokacijo dostave (v paketomat ali paketno trgovino ali drug naslov) ali pa se dogovorite za brezstični prevzem, kjer kurir pusti paket na prej dogovorjenem mestu.

Kako uveljavim kodo s popustom?

Kodo s popustom lahko uveljavite s klikom na oznako košarica v desnem zgornjem kotu, kjer spodaj pod želenimi artikli piše “Koda kupona” in pa zraven “Unovči kupon”.

Popusti se ne seštevajo in se izključujejo z drugimi kuponi za popust in že znižanimi izdelki, ki so označeni pod “akcija”.

V primeru akcijskih cen(cen z dodatnim popustom – v spletni trgovini označeno kot “akcija”) ni možno uveljaviti nobenega dodatnega kupona za dodatni popust, kar pomeni, da na cene s popustom ni možno koristiti kuponov za popust. Kupon za dodatni popust je mogoče izkoristiti le za izdelke, ki niso v akciji. Kupon za popust bo deloval le, če v košarici ne bo izdelka v akciji.

Na naročilo je možno koristiti le en kupon za popust.