Postopki plačila in pošiljanja

Kakšne so možnosti plačila?

Možno je plačilo na TRR, za katerega podatke dobite takoj po oddanem naročilu na vaš elektronski naslov prek avtomatsko generiranega sporočila.  Možnost plačila je tudi prek storitve Paypal ali vtičnika Stripe.

Po obdelavi naročila boste na elektronski naslov dobili tudi račun iz računovodskega sistema Minimax. Prosim preglejte tudi spam mapo, ker se včasih tudi tja pospravi. 🙂

Kakšen je način in čas dobave za izdelke KVAČKANINE.?

Naročilo bo izvedeno v največ 5 delovnih dneh od prejetega plačila. V primeru povečenega obsega dela boste o podaljšanju roka izdelave obveščeni o tem na vaš elektronski naslov.

Ko bo paket predan pošti boste dobili na svoj elektronski predal elektronsko sporočilo, kjer bo pisalo, da je nakup zaključen in paket predan kurirjem. V roku 1 do 3 dni pa bo paket pri vas.

Kakšen je način in čas dobave za druge izdelke (preja in lesene baze)?

Naročilo s prejo bo oddano v dveh dneh od prejetega plačila. (V času razprodaj in božičnih nakupov se lahko ta čas podaljša, saj so kurirske službe takrat bolj obremenjene.)

 

Ali so izdelki na zalogi?

Trenutno ni izdelkov na zalogi. Naročite lahko vse izdelke, ki so prikazani na spletni strani in je čas izdelave največ 5 delovnih dni, kot je zapisano zgoraj (vedno se trudim, da vam izdelke skvačkam najhitreje kot to le zmorem).

 

Ali je možno vračilo izdelka in menjava?

V primeru, da vam poslani izdelek ni všeč, vzamem izdelek nazaj in vrnem kupnino. Poštnina je pri tem vaš strošek.

 

Kolikšna je cena poštnine in kako pošiljate izdelke?

Za dostavo izdelkov KVAČKANINE. je poštnina brezplačna.

Za dostavo drugih izdelkov (preje in lesenih baz) poštnina znaša 4.3 €.

Vsi izdelki, tako izdelki KVAČKANINE. kot preja se pošiljajo prek podjetja DPD.

Ob poslanem paketu boste na elektronski naslov in prek sms-a dobili obvestilo o prejetju paketa. V elektronskem naslovu bo tudi povezava, kjer lahko spreminjate čas dostave (na naslednji dan), lokacijo dostave (v paketomat ali paketno trgovino ali drug naslov) ali pa se dogovorite za brezstični prevzem, kjer kurir pusti paket na prej dogovorjenem mestu.

Kako uveljavim kodo s popustom?

Kodo s popustom lahko uveljavite s klikom na oznako košarica v desnem zgornjem kotu, kjer spodaj pod želenimi artikli piše “Koda kupona” in pa zraven “Unovči kupon”.

 

 

 

%d bloggers like this: