Leseni pokrovi

Pokrovi košaric so pravo umetniško delo, saj so izdelani v sodelovanju z ustvarjalno Majo, ki ročno izdeluje lesene izdelke pod imenom Majinatelje (njene izdelke najdeš lahko na Instagramu ali v njeni spletni trgovini). Ti leseni pokrovi so iz slovenskega lesa in premazani z lakom za daljšo obstojnost, kar zagotavlja njihovo trajnost in estetski videz.

Vsak leseni pokrov je unikaten, saj vsak kos lesa prinaša svojo edinstveno teksturo, barvo in vzorec. Tako je možno, da bo izgled lesa na enem pokrovu nekoliko drugačen od drugega, kar mu daje poseben čar in šarm. Prav ta raznolikost lesa poskrbi, da je vsaka kvačkana košarica s pokrovom resnično edinstvena, kot nalašč za tiste, ki cenijo unikatnost in individualnost.

Zahvaljujoč sodelovanju z Majo in njenim spretnostim pri oblikovanju lesa, sva ustvarili kombinacijo kvačkanega dela iz reciklirane preje in lesa, ki očara s svojo naravnostjo in toplino. Leseni pokrov dodaja poseben pridih narave in elegance, hkrati pa poskrbi za zaščito in ohranitev vsebine košarice.

Pri KVAČKANINE. verjamemo v spoštovanje narave in edinstvenosti vsakega izdelka. Zato občudujemo vsak leseni izdelek kot je in ga ne skušamo spremeniti. Navkljub morebitnim željam, da bi bila dva izdelka enaka, velikokrat to ni mogoče.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prejšnji zapis

5 načinov kako uporabiti kvačkane košare