Kvačkane šatuljice Cutie pie z napisom po želji

16.00

OBVESTILO: Na voljo so napisi v črni in beli barvi.

Enobarvne kvačkane šatuljice iz kolekcije Cutie pie so super za shranjevanje prstančkov in mini uhančkov.

Posebnost kvačkanih košaric iz kolekcije Cutie pie je možnost dodajanja imena po želji, kar naredi vsako šatuljico še bolj osebno in edinstveno. Svojo kreativnost lahko izrazite tudi z izbiro različnih barv preje, ki se prilagodi vašim željam in okusu.

Mere*:

 • premer: 11  – 12 cm;
 • višina: 4-5 cm.

*Mere izdelkov so približne in se lahko razlikujejo do  1 cm glede na debelino preje, ki se razlikuje od preje do preje.

Obkljukajte, če želite darilno pakiranje
Izberite napis
Product total
Options total
Grand total
Šifra: 0003-1-4-1-1-2 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Mešanica čarobnosti, trajnosti in unikatnosti…

Kvačkane šatuljice iz kolekcije Cutie pie z napisom so prava mešanica čarobnosti, trajnosti in unikatnosti. Vsaka šatuljica je ročno izdelana z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar ji daje poseben čar. Kvačkane košarice Kvačkanine so vsestranske in funkcionalne, zato so odlična izbira za shranjevanje drobnih predmetov, kot so nakit, spominki, ključi ali kar koli drugega, kar želite imeti vedno pri roki.

Poleg svoje lepote in unikatnosti so kvačkane košarice iz kolekcije Cutie pie tudi prijazne do okolja. Izdelane so namreč iz reciklirane t-shirt preje, kar pomeni, da so narejene iz odpadnih tekstilnih materialov. Ta trajnostna praksa spodbuja krožno gospodarstvo in zmanjšuje obremenitev okolja.

Kvačkane šatuljice iz kolekcije Cutie pie z napisom po želji in ostale kvačkane košarice Kvačkanine so:

 • narejene iz reciklirane preje;
 • vzdržljive – se ne zlomijo in so
 • odlična alternativa plastičnim kozarčkom;
 • mehke in pričarajo občutek domačnosti v prostoru;
 • zaščitniške do svoje vsebine – ublažijo padec ;),
 • ročni izdelki;
 • narejene v Sloveniji – izpod Katjinih rok. 🙂

 

Kaj je krožno gospodarstvo?

Z nakupom kvačkane košarice Cutie pie z napisom in ostalih izdelkov KVAČKANINE. spodbujate krožno gospodarstvo, saj so košarice narejene iz reciklirane preje. Blago, ki je bilo namenjeno za odpadek je bilo predelano v prejo in skvačkano v košarico, ki jo gledate.

Krožno gospodarstvo praktično pomeni, da na odpadke gledamo kot na jutrišnje surovine, torej da vsakemu odpadku damo možnost, da postane nova surovina in tako izkoristimo ves njegov potencial. V takšnem sistemu za odlaganje ostanejo vedno manjše količine, ki bistveno manj vplivajo na okolje, kot količine, ki jih odlagamo danes (Had blog)

Kvačkanine izdelki so primerni za vrsto različnih priložnosti:

 • Darilo za rojstni dan punce, prijateljice, sestre, tete, mame, mamice;
 • darilo ob vselitvi v novo stanovanje;
 • božično darilo;
 • novoletno darilo;
 • darilo za valentinovo ipd.

Leseni pokrov

Leseni pokrov, izdelan v sodelovanju z ustvarjalko Majo iz Majinatelje (ig: @majinatelje10),  je pika na i celotni kolekciji. Slovenski les, premazan z lakom za daljšo obstojnost, doda še večjo vrednost kvačkanim košaram in šatuljicam ter pripomore k njihovi trajnosti.


Čiščenje

Čiščenje kvačkanih šatuljic je enostavno – umazan del preprosto umijete pod tekočo vodo, medtem ko leseni pokrov obrišete z vlažno krpo. S tem boste ohranili njihovo lepoto in čarobnost za dolgo časa.

 


Prednosti nakupa na spletni strani

 • 100% garancija zadovoljstva – v primeru, da vam izdelek ni všeč, ga vzamemo nazaj in vrnemo kupnino;
 • v primeru, da se izdelek kakorkoli uniči – pošlješ nazaj in ti jo popravim brezplačno (Če izdelek ni bil namenoma uničen – na silo raztrgan, raztrižen s škarjami, ipd).

 

Z izbiro kvačkanih košaric iz kolekcije Cutie pie ne boste le presenetili svoje najdražje s posebnim darilom, ampak boste tudi podprli trajnostno potrošnjo in skrb za naš planet. Vsaka kvačkana šatuljica je namreč edinstvena zgodba o kreativnosti, ljubezni in odgovornosti do okolja. Pridružite se Kvačkanine skupnosti in odkrijte čarobni svet ročnih izdelkov

(Dejanske barve izdelka se lahko razlikujejo od barv prikazanih na zaslonu glede na vaše nastavitve barv zaslona.)

 

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg
XXlace barve

1- Črna, 2- Bela, 3- svetlo siva, 4-temno siva, 6-rumena, 7 – svetlo bež, 9-rdeča, 10-roza, 12-jeans modra, 13-temno modra, 14-mint, 15-zelena, 16-vijolična, 20 – temno bež

Morda vam bo prav tako všeč…

Zaradi velikega števila naročil je rok izdelave 10 delovnih dni. Prosim za razumevanje. Hvala, ker podpirate male ustvarjalce ♥

X