Obvestilo – zaprta trgovina med 18.1. in 24.1. – vse -15%

Katja Kodra19/01/2021

Živjo,

zdi se mi lepo, da pojasnim nekoliko zakaj bo ta teden zaprta trgovina.

Vsi se verjetno strinjamo, da nosimo v življenju več klobukov – sama sem recimo hčerka, sestra, punca, vnukinja, sestrična, nečakinja, pasja skrbnica/mama, prijateljica in še mnogo drugega.  V zadnjem času sem bila predvsem podjetnica – še posebno v novembru in decembru, ko so druge vloge nekoliko trpele. Zdaj pa je prišel čas, kjer bo vloga vnukinje zavzela večji del mojih zmožnosti. Izredno zdravstveno stanje babice namreč zahteva več moje pozornosti, ki bo namenjena njej, da zborbamo in uredimo kar jo teži, da bo še naprej ostala naša draga in pridna mama.

Na začetku sem mislila, da bom zaprla trgovino in bo to to, vendar naročila še kar kapljajo in sem se odločila, da vas malo pocrkljam in namenim tistim, ki lahko počakate en teden ali 14 dni in dobite 15% popust na vse izdelke (razen na preje in lesene baze ter torbe, ki so ustvarjene v sodelovanju z Homemade Bags with Love – ker na te stvari nikakor ne morem ponudit popusta). Popust se avtomatsko obračuna na blagajni.

Na prejo in lesene baze tudi ni popusta, ker jih sproti odpošiljam naprej. Prosim le za potrpežljivost, ker bo mogoče kak paket odposlan tudi z enodnevnim zamikom.

 

 

#ivankazmore in mi z njo.

Hvala za lepe besede in podporo, ki jo izkazujete z naročili (če tudi bo potrebno mal’ počakat).

 

Katja

Leave a Reply

Prev Post

Božiček 2020

%d bloggers like this: