Ovalna kvačkana košara Oval cuteness

19.90

Ovalna kvačkana košara Oval cuteness je namenjena shranjevanju vaših najljubših stvari v kopalnici ali spalnici. Dobro se bosta počutili tudi v vaši predsobi. Super se obneseta za shranjevanja make up-a, ključev in podobnih stvari, saj se lepo vidijo shranjeni izdelki.

Mere:

  • dolžina: 24 cm;
  • širina: 19 cm;
  • višina: 8 cm.

*Mere izdelkov so približne in se lahko razlikujejo do 0.5 cm glede na debelino preje, ki ni povsod enakomerna.

Opis

Prednosti izdelkov KVAČKANINE.

Ovalna kvačkana košara Oval cuteness in ostale košare KVAČKANINE. so resnično posebne. Izdelane so iz trpežne in okolju prijazne reciklirane preje, kar poudarja našo predanost trajnostnemu načinu življenja. Te košare so ne samo estetsko privlačne, temveč tudi praktične, saj jih lahko preprosto operete v pralnem stroju pri 30 stopinjah Celzija*.

Njihova vzdržljivost je zagotovljena, saj so ročno izdelane z veliko ljubezni in skrbnostjo. Poleg tega so odlična alternativa plastičnim kozarčkom, saj s tem koristite okolju in zmanjšujete svoj ogljični odtis.

Mehke teksture košaric pričarajo občutek domačnosti v vsakem prostoru, kjer jih postavite. Obenem pa so zaščitniške do svoje vsebine, saj lahko ublažijo padec in tako varujejo vaše dragocene predmete.

Vsaka košara je ročno ustvarjena v Sloveniji, izpod spretnih rok Katje. To daje vsakemu izdelku unikatnost in edinstvenost, ki bo prinesla poseben čar in toplino v vaš dom.

Z izbiro KVAČKANINE košare boste podprli lokalno ustvarjalnost in izrazili svoje spoštovanje do narave. Prikupne, ročno kvačkane košare so odlična izbira za organizacijo, shranjevanje in kot čudovito darilo za vaše najdražje.

Kaj je krožno gospodarstvo?

Ovalna kvačkana košara Oval cuteness je narejena iz reciklirane preje, kar pomeni, da z nakupom košare spodbujate krožno gospodarstvo, saj so košarice narejene iz reciklirane preje. Blago, ki je bilo namenjeno za odpadek je bilo predelano v prejo in skvačkano v košarico, ki jo gledate.

Krožno gospodarstvo praktično pomeni, da na odpadke gledamo kot na jutrišnje surovine, torej da vsakemu odpadku damo možnost, da postane nova surovina in tako izkoristimo ves njegov potencial. V takšnem sistemu za odlaganje ostanejo vedno manjše količine, ki bistveno manj vplivajo na okolje, kot količine, ki jih odlagamo danes (Had blog)

 

Čiščenje izdelka

Vaša KVAČKANINE. košara je popolnoma preprosta za vzdrževanje! V primeru, da se umaže, jo enostavno vržete v pralni stroj pri 30 stopinjah Celzija. Da bi bila košarica še bolj varno zaščitena, priporočam, da jo operete v vrečki za občutljivo perilo. Ko je čista, jo samo posušite na zraku, saj ne mara sušilnega stroja. Na ta način bo vaša košarica ohranila svojo lepoto in funkcionalnost za dolgo časa!

 

Kvačkani izdelki KVAČKANINE so popolna izbira za različne priložnosti!

Presenetite vaše najdražje s čudovitim darilom za rojstni dan – za punco, prijateljico, sestro, teto, mamo ali mamico. Ob vselitvi v novo stanovanje podarite unikatno kvačkano košaro, ki bo krasila njihov prostor in prinašala občutek domačnosti. Božični in novoletni prazniki so prav tako čas za razveseljevanje, zato presenetite svoje bližnje s posebnim kvačkanim darilom, ki bo v srcu pustilo nepozaben vtis. In kaj pravite na darilo za valentinovo? Kvačkani izdelki so tudi odlična izbira za to ljubezensko praznovanje! Izrazite svojo naklonjenost z edinstveno kvačkano kreacijo, ki bo vašemu partnerju pričarala nasmeh na obrazu. Tako da, ne glede na priložnost, so KVAČKANINE vedno prava izbira za posebna darila, ki izražajo vašo skrbnost, ljubezen in spoštovanje do vaših najbližjih.

(Dejanske barve izdelka se lahko razlikujejo od barv prikazanih na zaslonu glede na vaše nastavitve zaslona.)

 

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg
XXlace barve

1- Črna, 2- Bela, 3- svetlo siva, 4-temno siva, 6-rumena, 7 – svetlo bež, 8 -bež, 9-rdeča, 10-roza, 12-jeans modra, 13-temno modra, 14-mint, 15-zelena, 16-vijolična, 20 – temno bež