Darilni paketek Lepa si.

40.00

KVAČKANINE. x KONCRETE

Ročno izdelani betonski uhani vsebujejo naraven kristal črni turmalin, ki ščiti tvojo energijo pred slabimi zunanjimi, je ščit, zatočišče, ko si najbolj anksiozna in varen oklep, ki te obda s samozavestjo in novo močjo! Da bodo tvoji novi najljubši uhančki na varnem pa bo poskrbela šatuljica iz reciklirane preje in pokrovom iz slovenskega lesa.

 

Mere šatuljice*:

  • premer: 11  – 12 cm;
  • višina: 4-5 cm.

 

*Mere izdelkov so približne in se lahko razlikujejo do  1 cm glede na debelino preje, ki se razlikuje od preje do preje.

 

10 na zalogi

Opis

Darilni paketek Lepa si. je nastal v sodelovanju s Katarino, ki ustvarja pod imenom Koncrete.jewerly.

KONCRETE / CONCRETE JEWERLY

Uhani so ljubeče ročno izdelani v domačem ateljeju v Ljubljani. Narejeni so iz preverjene mešanice lahkega cementa in naravnega barvila. Mešanica je okolju prijazna, vsi uporabljeni materiali so naravni in ne povzročajo alergijskih reakcij. Vsi uporabljeni kovinski delci so narejeni iz koži prijaznega nerjavečega jekla. Nakit je, kljub temu, da je izdelan iz betona, izredno lahek.

Betonske kolekcije nakita so oblikovane na podlagi Katarininega opazovanja arhitekture in skulptur. Modernistično estetiko Koncrete nakita definirajo minimalistične oblike in unikatne teksture. Mešanici cementa in pigmenta sta sestavljeni iz naravnih, okolju prijaznih materialov. Vse kolekcije so unikatne in zasnovane skozi proces skiciranja.

___________

Darilni paketek Lepa si. (šatuljica)  in ostale kvačkane košarice KVAČKANINE. so…

  • narejene iz reciklirane xxlace preje;
  • vzdržljive – se ne zlomijo in so
  • odlična alternativa plastičnim kozarčkom;
  • mehke in pričarajo občutek domačnosti v prostoru;
  • zaščitniške do svoje vsebine – ublažijo padec ;),
  • ročni izdelki;
  • narejene v Sloveniji – izpod Katjinih rok. ????

 

Kaj je krožno gospodarstvo?

Z nakupom kvačkane košarice in ostalih izdelkov KVAČKANINE. spodbujate krožno gospodarstvo, saj so košarice narejene iz reciklirane preje. Blago, ki je bilo namenjeno za odpadek je bilo predelano v prejo in skvačkano v košarico, ki jo gledate.

Krožno gospodarstvo praktično pomeni, da na odpadke gledamo kot na jutrišnje surovine, torej da vsakemu odpadku damo možnost, da postane nova surovina in tako izkoristimo ves njegov potencial. V takšnem sistemu za odlaganje ostanejo vedno manjše količine, ki bistveno manj vplivajo na okolje, kot količine, ki jih odlagamo danes (Had blog)

Kvačkane košarice so odlično darilo za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, selitve v novo stanovanje, božična ali novoletna darila, pa tudi za posebne priložnosti, kot je valentinovo. S svojo edinstvenostjo in izvirnostjo bodo zagotovo navdušile vsako prejemnico.

Leseni pokrov

 

Pokrov košarice je pravo umetniško delo, saj je izdelan v sodelovanju z ustvarjalno Majo, ki ročno izdeluje lesene izdelke pod imenom Majinatelje  (ig: @majinatelje10).. Ti leseni pokrovi so iz slovenskega lesa in premazani z lakom za daljšo obstojnost, kar zagotavlja njihovo trajnost in estetski videz.

 

Čiščenje

Ohranjanje košarice v brezhibnem stanju je enostavno. Kvačkan del preprosto obrišite z mokro ali vlažno krpo. Pazite, da ne uporabite preveč vode, saj lahko to poškoduje prejo ali deformira košarico. Ročaje iz umetnega usnja očistite z vlažno krpo, da ohranite njihov sijaj in trpežnost.

(Dejanske barve izdelka se lahko razlikujejo od barv prikazanih na zaslonu glede na vaše nastavitve barv zaslona.)

 

V primeru, da bi le šatuljico, klikni na eno izmed spodnjih slik.

Šatuljica Cutie pie
Šatuljica Cutie pie
Šatuljica Cutie pie z napisom po želji
Šatuljica Cutie pie z napisom po želji

 

Dodatne informacije

Teža 0.2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paketek Lepa si.”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja