Kvačkana košara Hvala, ker nam pomagate rasti (različna paketa)

34.0045.00

Paket 1 (osnovni) obsega:

1. ročno kvačkano košaro s pokrovom iz slovenskega lesa (motiv je prikazan na sliki – punčka, ki zaliva rožice v obliki srčkov, zgoraj napis v črni barvi “Hvala, ker nam pomagate rasti”);

2. čestitko z enakim motivom kot je na pokrovu in

3. darilno škatlo z nalepko Hvala, ker nam pomagate rasti.

 

Paket 2 (z uhančki) obsega:

1. ročno kvačkano košaro s pokrovom iz slovenskega lesa (motiv je prikazan na sliki – punčka, ki zaliva rožice v obliki srčkov, zgoraj napis v črni barvi “Hvala, ker nam pomagate rasti”);

2. čestitko z enakim motivom kot je na pokrovu;

3. uhančki v obliki srčka izpod rok Brlogarke in

4. darilno škatlo z nalepko Hvala, ker nam pomagate rasti.

Zapišite tukaj, če želite da je na zadnji strani v beli barvi napisano šolsko leto (2023/2024) in razred (npr. Čebelice ali 3.a , 4.c...)
Product total
Options total
Grand total
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ročno kvačkana košara s pokrovom iz slovenskega lesa in gravuro “Hvala, ker nam pomagate rasti” je edinstveno darilo za učiteljico vašega sončka ob koncu leta. Izdelana s ljubeznijo in skrbnostjo, ta košara združuje lepoto naravnega lesa s pridihom unikatnosti ročnega kvačkanja. Izrazite svojo hvaležnost in spoštovanje do učiteljice s to posebno košaro, ki bo zagotovo pritegnila pozornost in jo razveselila ob koncu šolskega leta.

Mere*:

 • premer: 20 cm;
 • višina: 8 cm.

*Mere se lahko razlikujejo glede na debelino preje za  1 cm.

 

Kvačkana košara s pokrovom Hvala, ker nam pomagate rasti in ostale košare Kvačkanine so:

 • narejene iz reciklirane preje;
 • vzdržljive;
 • odlična alternativa plastičnim kozarčkom;
 • mehke in pričarajo občutek domačnosti v prostoru;
 • zaščitniške do svoje vsebine – ublažijo padec;
 • ročni izdelki;
 • ustvarjene Sloveniji – izpod Katjinih rok. ?

 

Kvačkana košaran Hvala, ker nam pomagate rasti je narejena iz reciklirane preje, kar pomeni, da z nakupom košare spodbujate krožno gospodarstvo, saj so košarice narejene iz reciklirane preje. Blago, ki je bilo namenjeno za odpadek je bilo predelano v prejo in skvačkano v košarico, ki jo gledate.

Krožno gospodarstvo praktično pomeni, da na odpadke gledamo kot na jutrišnje surovine, torej da vsakemu odpadku damo možnost, da postane nova surovina in tako izkoristimo ves njegov potencial. V takšnem sistemu za odlaganje ostanejo vedno manjše količine, ki bistveno manj vplivajo na okolje, kot količine, ki jih odlagamo danes (Had blog)

 


POKROV IZ SLOVENSKEGA LESA

Izdelek je narejen v sodelovanju z ustvarjalko Majo, ki ustvarja pod imenom Majin atelje (njene izdelke najdeš lahko na Instagramu ali v njeni spletni trgovini.)Najraje izdeluje iz lesa in drugih naravnih materialov. Narejeni so s srcem in s pozitivno energijo. Njene izdelku povezujeta dekorativnost in uporabnost.

Vsak leseni pokrov je unikaten, saj vsak kos lesa prinaša svojo edinstveno teksturo, barvo in vzorec. Tako je možno, da bo izgled lesa na enem pokrovu nekoliko drugačen od drugega, kar mu daje poseben čar in šarm. Prav ta raznolikost lesa poskrbi, da je vsaka kvačkana košarica s pokrovom resnično edinstvena, kot nalašč za tiste, ki cenijo unikatnost in individualnost.

 

UHANČKI V OBLIKI SRČKA

Pod imenom Brlogarka ustvarjata Renata in Marko. Njuni izdelki so modelirani povsem ročno iz polimerne gline. Bližnjic ni, vsak cvetni listek izdelava posebej, vsako peško v mini sadežih tudi. Vsak par uhanov gre po več desetkrat skozi njune roke, preden pride v vaše. Kontrola kakovosti je na najvišjem nivoju, saj Brlogarka, njuna šefinja (do katere sta se naučila držati nekaj distance, kot se za zdrav odnos do šefov spodobi), pri tem ne popušča. Pri svojem delu uporabljata le najbolj kvalitetne materiale, zato najin nakit odlično služi tudi najbolj občutljivim.

 


Kvačkanine izdelki so primerni za vrsto različnih priložnosti:

 • Darilo za rojstni dan punce, prijateljice, sestre, tete, mame, mamice;
 • darilo ob vselitvi v novo stanovanje;
 • božično darilo;
 • novoletno darilo;
 • darilo za valentinovo ipd.

 


ČIŠČENJE:

Kvačkan del lahko pobrišeš z mokro ali vlažno krpo. Lesen del pobriši z vlažno krpo. Strojno pranje košare na lastno odgovornost, saj se lahko košara malo skrči in lesen pokrov ne bo več primeren.

 

 

(Slika artikla lahko odstopa od dejanskega stanja. Dejanske barve izdelka se lahko razlikujejo od barv prikazanih na zaslonu glede na vaše nastavitve zaslona.)

Dodatne informacije

Teža 0.4 kg
XXlace barve

1- Črna, 2- Bela, 3- svetlo siva, 4-temno siva, 6-rumena, 7 – svetlo bež, 9-rdeča, 10-roza, 12-jeans modra, 13-temno modra, 14-mint, 15-zelena, 16-vijolična, 20 – temno bež

Paket

Paket 1, Paket 2

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kvačkana košara Hvala, ker nam pomagate rasti (različna paketa)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zaradi velikega števila naročil je rok izdelave 10 delovnih dni. Prosim za razumevanje. Hvala, ker podpirate male ustvarjalce ♥

X