Okrogla kvačkana torba Cakepop

93.00

Kvačkane torbe na malo drugačen način – KVAČKANINE. X HomeBagsWithLove 

 

Kvačkana torba, ki jo preprosto boš morala imet’!

Okrogla kvačkana torba Cakepop, pa je “ready for something more”, ker ima prostor tudi za kar nekaj ženskih dodatkov, ki jih tako rade nosimo s seboj in gre zelo rada po trgovinah in na potep po mestu.

 

Mere*:

 • višina: 16 cm;
 • širina:33 cm.

 

*Mere se razlikujejo do enega cm glede na debelino preje.

Opis

Kaj se zgodi ko združiš Kvačkanine in HomemadeBagsWithLove … eksplozija idej, če na na kratko opiševa…

Sva Katja in Anja, dve ustvarjalni duši, ki zelo radi raziskujeta nove ideje. Katja je že nekaj časa razmišljala kako bi ustvarila iz svoje preje torbico in prišla na idejo, da bi jo lahko združila z umetnim usnjem, ki bi jih popestril in popeljal na čisto novo raven. In ker sva bili že nekaj časa klepetulji po sporočilih in se bodrili in pomagali z nasveti, je predstavila idejo tudi meni, ki se mi je zdela fenomenalna, da sem si želela sodelovati pri njej.

Žal nama je korona virus preprečil, da ideje uresničiva v živo …. si naju predstavljaš sredi Ljubljane na kavi, kot dve klepetulji, ki rišeta in skicirata in tuhtata kako bi bilo najbolje in najlepše in ne opazita okolice, ker sta čisto zaljubljeni v projekt, ki ga naskrivaj razvijata … no tako nekako bi bilo, če ne bi bilo korone, ampak ralnost je bila drugačna, celotno zadevo sva razvili po sporočilih in fotkah in kurirjih, ker sva si pošiljali tja in nazaj izdelke.

Trenutno sva v ponudbo dali tri fensi torbice, ki sva si jih zamislile ob različnih priložnostih.

Prva in najmanjša po širini je Fancy, idealna  za potep na Šmarno goro ali kateri drug hrib, ko hočeš imeti bidon s seboj in telefon na varnem …. si predstavljaš kok fensi bi izgledala z njo.

Druga je Roza princeska, ki je ovalne oblike in vanjo pospraviš mobi, zložljivo vrečko in denarnico in greš v trgovino po need to have fruit in popcorn za vikend movie night.

Tretja okrogla Cakepop, pa je “ready for something more”, ker ima prostor tudi za kar nekaj ženskih dodatkov, ki jih tako rade nosimo s seboj in gre zelo rada po trgovinah in na potep po mestu.

 

Kvačkana torba Cakepop je:

 • narejena iz reciklirane t-shirt preje;
 • naramnica iz umetnega usnja (črne barve);
 • notranjost torbe je Iz nepremočljivega PVC materiala in je snemljiva, zato se jo lahko očisti z mokro krpo in posuši na zraku;
 • vzdržljiva;
 • ročni izdelek;
 • ustvarjena v Sloveniji izpod dveh rok umetnic – Katje (KVAČKANINE.) in Anje (HomeBagsWithLove).

 


 

Z nakupom kvačkane torbe spodbujate krožno gospodarstvo, saj so torbe narejene iz reciklirane preje. Blago, ki je bilo namenjeno za odpadek je bilo predelano v prejo in skvačkano v košarico, ki jo gledate.

Krožno gospodarstvo praktično pomeni, da na odpadke gledamo kot na jutrišnje surovine, torej da vsakemu odpadku damo možnost, da postane nova surovina in tako izkoristimo ves njegov potencial. V takšnem sistemu za odlaganje ostanejo vedno manjše količine, ki bistveno manj vplivajo na okolje, kot količine, ki jih odlagamo danes (Had blog)


 

Kvačkanine izdelki so primerni za vrsto različnih priložnosti:

 • Darilo za rojstni dan punce, prijateljice, sestre, tete, mame, mamice;
 • darilo ob vselitvi v novo stanovanje;
 • božično darilo;
 • novoletno darilo;
 • darilo za valentinovo ipd.

 

 

(Dejanske barve izdelka se lahko razlikujejo od barv prikazanih na zaslonu glede na vaše nastavitve zaslona.)