Božiček 2020

Katja Kodra02/12/2020

UPDATE:

Podaljšan rok za naročila – naročila sprejemam še do 19.12. do polnoči. 

Glede na to, da so se v nekaterih občinah odprle trgovine do 23.12. se je nakupovanje po spletu nekoliko sprostilo. Poleg tega pa so DPD in GLS kurirji zelo pridni in paket ne potrebuje več kot 2 dni, da pride do naslovnika. Vse to je botrovalo k odločitvi, da podaljšam rok za oddajo naročila.

Prosim, pa da v čim krajšem času po oddaji naročila pošljete potrdilo o plačilu na hello@kvackanine.si, saj bom le tako lahko čimprej začela izdelovat vaše izdelke.

 

 

Živjo,

obveščam te, da bodo naročila sprejeta do 14.12. , odposlana 17.12. in 18.12. in po vsej verjetnosti pri tebi do božičnega večera, 24.12.

Razlog se skriva delno v meni, ker imam kar nekaj naročil in se je čas izdelave podaljšal na 7-10 dni in pa dejstvo, da so kurirske službe preobremenjene. V teh časih, korona in karantena + velike akcije in božično nakupovanje, sem izbrala malo dražjo možnost in ti jo ponudila brezplačno – kurirske službe. Tudi te so sicer preobremenjene, ampak nekako zmorejo dostaviti paketke v enem delovnem dnevu, medtem ko, kot sem slišala, da Pošta Slovenije tega ne zmore (prek katere sem pošiljala pred karanteno). Navkljub pozitivnim mnenjem se lahko zgodi, da tudi kurirske službe ne bodo več dolgo zmogle tako hitrega pošiljanja, zato bom zadnje paketke odpošiljala 17.12 in 18. 12, in bomo vsi držali pesti, da pridejo do tebe do 24.12.

 

Zato en mali nasvet zate – da bodo izdelki pravočasno pod smrekico, poskrbi že prej. Naroči izdelke že danes in podpri moje sanje! 🙂

Roki ne veljajo za torbe (kvačkane torbe in tiste, ki so produkt sodelovanja s HomemadeBagsWithLove.

Hvala in lep december želim

Katja

 

Leave a Reply

Prev Post

Black friday akcija

Next Post

Obvestilo - zaprta trgovina med 18.1. in 24.1. - vse -15%

%d bloggers like this: